Zatvori
Poslovni Puls
13/11/2014

Nova hrvatska cloud usluga goste restorana pretvara u promotore

Prvo hrvatsko digital signage rješenje u cloudu predstavljeno je danas na konferenciji Zadar DigIT, posvećenoj marketingu, medijima i tehnologiji u turizmu...

Iza ovog rješenja koje je nazvano DaShow stoji zagrebačka tvrtka Implementacija snova, a namijenjeno je upravljanju sadržajem koji se prikazuje na digitalnim panelima poput televizora, monitora i projektora koji se nalaze u prostorima poput ugostiteljskih i trgovačkih objekata, zračnih luka i konferencijskih centara.

Podaci koji se prikazuju pohranjuju se u cloudu, čime je smanjena potreba za korisničkom opremom, a sučelju rješenja se može pristupiti s bilo kojeg uređaja koji ima Internet preglednik. DaShow je trenutno jedino hrvatsko rješenje ovog tipa koje uključuje i integraciju s društvenim mrežama, što pruža potencijal dodatne promocije.

S obzirom da je za prvo predstavljanje ovog proizvoda odabrana konferencija o turizmu, u prvom planu su bile mogućnosti koje rješenje pruža hotelima i restoranima, što je sudionicima konferencije prezentirao direktor Implementacije snova, Andrija Frinčić.

„Na povezivanje DaShowa s Facebookom, Twitterom, Foursquareom i Instagramom odlučili smo se kako bi korisnicima ponudili dodatnu vrijednost i mogućnost da svoje goste pretvore u promotore na društvenim mrežama. Ugostiteljski objekt primjerice goste putem ekrana u svom prostoru može potaknuti da sudjeluju u nagradnim igrama, pri čemu pobjednik može biti onaj tko se najviše puta ulogirao na Foursquareu ili spomenuo objekt na Twitteru“, rekao je Frinčić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram