Zatvori
Poslovni Puls
12/01/2017

Combis predstavio mini portal posvećen cloud tehnologiji

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS lansirao je cloud.combis.hr, web portal kojim je obuhvaćena najšira Cloud ponuda u Hrvatskoj namijenjena poslovnim korisnicima. Cilj portala je educirati čitatelje o brojnim mogućnostima Clouda u modernom poslovanju, uvažavajući činjenicu da svaka kompanija ima svoje specifične poslovne i Cloud potrebe...

"Istraživanja upućuju na izuzetno snažan rast Cloud tržišta idućih godina, kao i značajan porast kompanija i organizacija koje će prihvatiti hibridnu Cloud arhitekturu, odnosno koristiti neki od servisa u oblaku u kombinaciji s vlastitim, tzv. on-premise rješenjima. Iz toga proizlazi da je poslovanje u Cloudu sadašnjost i budućnost koja otvara mnoga pitanja i dileme, primjerice koji dio poslovanja i na koji način 'preseliti' u oblak te koliko je Cloud siguran. Upravo od tih pitanja smo i krenuli kako bismo korisnicima ponudili pravi sadržaj", komentirao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije COMBISa.

Dunkić dodaje kako je nastavno kreiran i besplatan COMBIS Cloud Awareness program. Cilj Cloud Awareness programa je osigurati da tvrtke svih veličina prepoznaju i točno utvrde uz koje servise u oblaku mogu imati najviše koristi za svoje poslovanje.

"Na temelju prikupljenih informacija, predstavljamo servise koji za naše korisnike, njihove specifične potrebe i poslovanje imaju najviše smisla i dajemo odgovore na sva pitanja. Putničkim rječnikom, zamislite da netko umjesto vas prouči sve moguće opcije za vašu željenu destinaciju od načina putovanja, ponude smještaja, gastronomske ponude, zabavnih sadržaja i to sve zajedno na za vas najpovoljniji i najprihvatljiviji način. Mi radimo upravo to - naši eksperti za Cloud tehnologije pripremaju pregled mogućih odredišta putovanja zainteresiranih tvrtki u Cloud, a nudimo i izradu procjene troškova pojedinih Cloud servisa", otkriva Dunkić.

Na novom portalu tako je posebna pozornost pridana upravo edukaciji posjetitelja, koja je podjednako orijentirana prema Cloud početnicima, ali i onima koji su bolje upoznati s prednostima i izazovima poslovanja u oblaku.

"COMBIS nesumnjivo ima najširu Cloud ponudu u zemlji, godine iskustva i brojne implementacije iza sebe. Uz to, jedan smo od pionira Cloud poslovanja u regiji, stoga vjerujemo da kroz novi web portal možemo ponuditi mnoge korisne informacije za proces digitalne transformacije koja je trenutačno svima u fokusu", poentira Dunkić, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram