Zatvori
Poslovni Puls
10/11/2014

Social agencija Akcija postala "full service" digitalna agencija

Digitalna agencija Akcija danas je predstavila novi vizualni identitet i proširenu paletu usluga kojima se želi pozicionirati kao jedna od ključnih agencija koja u potpunosti pokriva sve segmente brzorastućeg tržišta digitalnog marketinga...

Nakon tri godine uspješnog poslovanja na tržištu digitalnog marketinga, iskorak prema „full service“ digitalnoj agenciji bio je očekivan potez kojim se izlazi u susret sve većim očekivanjima korisnika. Novi vizualni identitet pomoći će da Akcija bude prepoznatljiva kao novi ključni igrač na tržištu, navodi se u priopćenju.

„Tržištu smo se odlučili predstaviti kao „full service“ agencija u trenutku kad smo iza sebe već imali projekte digitalnog marketinga u kojima smo ostvarili značajne rezultate. Prvi projekt na kojem smo se okušali bio upravo je naš vlastiti startup projekt FenixApps, a pozitivni rezultati su nas ohrabrili da se nastavimo profesionalno razvijati u smjeru digitalnog marketinga.
Tvrtku smo prije tri godine osnovali kao agenciju specijaliziranu za komunikaciju na društvenim mrežama, no kroz vlastite projekte i suradnju s klijentima smo shvatili da im možemo ponuditi da na jednom mjestu kvalitetno zaokruže cijelu online priču – od stvaranja sadržaja i izrade aplikacija pa sve do online oglašavanja“, izjavio je Ilija Brajković, partner u agenciji Akcija.

Digitalni marketing se razvija velikom brzinom, klijenti sve teže uspijevaju pratiti ritam promjena i to očekuju od agencija koje angažiraju. Najbolji rezultati danas se postižu integracijom više različitih kanala komunikacije, a upravo u tom području Akcija vidi svoju priliku.

„Naša najveća prednost je iskustvo stečeno na našim internim projektima u kojima smo istovremeno bili i klijent i naručitelj. Shvaćamo obje strane priče i što je najvažnije, živimo cijelu priču. Digitalni marketing radimo iz totalnog “gušta” i to naši klijenti vide i prepoznaju. Sada ćemo im moći ponuditi širu sliku i više usluga na jednom mjestu, što za njih znači ukupno veću kvalitetu i bolje rezultate. Naš slogan je „We create your story“ i ta ideja nam ostaje najbitnija: kreiranje i slaganje kompletne priče za klijenta“, izjavio je Petar Bogdan, partner u agenciji Akcija.

Novi vizualni identitet je radila boutique agencija Stožer, čiji kreativni direktor Ivan Lijović kaže:

„Prilikom izrade novog logotipa i vizualnog identiteta željeli smo povezati tvrtku s njenom djelatnosti, što smo ostvarili stvaranjem posebnog fonta prema uzorku digitalnog koda. Cilj je da vizualno asocira na sve što je danas poznato, barem u vizualnom smislu, kao digitalni potpis. Istovremeno smo se i poigrali s elementima tako da se čini da korisnici prolaze kroz „kod“ kako bi pročitali naziv tvrtke. A to nam je i bio cilj: da se i kroz samu interakciju s logotipom ljudi mogu povezati s djelatnosti tvrtke“.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram