Zatvori
Poslovni Puls
30/10/2014

HT predstavio rješenje za mobilno izdavanje karata

Hrvatski Telekom s ICT partnerom Etranet grupom predstavio je novu ICT uslugu Mobilno izdavanje karata. Posrijedi je mobilno rješenje u oblaku koje primarno omogućuje prodaju i ovjeru karata putničkih prijevoznika, karata za parkirna mjesta, karata za kina, kazališta, glazbena i plesna događanja te predstave i izložbe bilo koje vrste. Korisnik rješenja Mobilno izdavanje karata dobiva uređaj i aplikaciju za prodaju i ovjeru karata, kao i aplikaciju za izdavanje i fiskalizaciju računa...

Rješenje je odlično prihvaćeno od prvih korisnika. Jedan od lidera na hrvatskom tržištu prijevoza, Panturist, počeo je koristiti Mobilno izdavanje karata za prodaju i ovjeru karata putnika te fiskalizaciju računa za prtljagu, navodi se u priopćenju.

Mobilno izdavanje karata pruža jeftino i jednostavno korištenje fiskalne blagajne, prodaju karata, provjeru točnosti podataka na kartama putnika u slučaju korištenja povratnih karata ili mjesečnih, godišnjih te drugih pretplatnih karata (sama provjera obavlja se jednostavnim prislanjanjem karte na uređaj). Također, Mobilno izdavanje karata omogućuje i integraciju s relevantnim sustavima prijevoznika (ili korisnika bilo koje djelatnosti). Sustav ima fleksibilno i prilagodljivo korisničko sučelje koje pruža jednostavnu navigaciju između različitih modula i funkcija, kao i dvosmjernu sinkronizaciju podataka u oblaku (uređaj šalje sve operativne podatke vezane uz prodaju i ovjeru putničkih karata prema serveru i obratno) te konfiguraciju i nadziranje putem internetske aplikacije. Moguć je rad bez internetske veze, kao i promjene u sustavu u stvarnom vremenu u slučaju promjene ruta ili rasporeda vožnji te izmjena podataka između pojedinih uređaja (topografija i podaci o linijama vožnje).

Mobilno izdavanje karata je aplikacija kojom se nastavlja suradnja Hrvatskog Telekoma i Etranet grupe koja je započela 2013. godine iznimno uspješnim projektom Mini fiskalne blagajne, poručili su iz HT-a.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram