Zatvori
Poslovni Puls
03/10/2014

Facebook ulazi u zdravstveni sektor?

Najveća svjetska društvena mreža navodno je naumila ući u sektor zdravstva...

Sektor zdravlja i zdravstva često se spominje kao iduća velika prilika za velike tehnološke kompanije. I dok se neke od njih fokusiraju na brigu o zdravlju kroz mobilne aplikacije i pametne narukvice koje očitavaju vitalne znakove - Facebook istražuje mogućnost stvaranja online zajednice koja bi povezala ljude koji boluju od sličnih bolesti.

Reuters navodi kako u Facebooku razmišljaju i o "prevencijskim" aplikacijama koje će ljudima pomoći održati zadovoljvajuće zdravstveno stanje.

U posljednjih nekoliko mjeseci, tvrde Reutersovi izvori, Facebook je održao nekoliko sastanaka sa stručnjacima iz zdravstvene industrije i poduzetnicima koji djeluju u tom sektoru.

Facebookov ulazak u zdravstvo ipak ne treba oečkivati tako brzo , piše Reuters, dodajući kako je riječ o reliminarnim istraživanjima i procjenama o isplativnosti ulaska u industriju zdravlja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram