Zatvori
Poslovni Puls
25/09/2014

U Šibeniku otvorena osma Combis konferencija

Osma Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji Combisa, regionalnog sistem integratora, otvorena je u četvrtak u Šibeniku. Ovogodišnjom krovnom temom Istražite digitalni svijet = Kreirajte novu poslovnu stvarnost, inspiriranom prožimanjem fizičkog i digitalnog svijeta, želja je ukazati na pojavu transformacije fizičkog u digitalno, ali i obrnuto, digitalnog u fizičko, što kupcima donosi bolju informiranost i veći utjecaj, a kompanijama bolju povezanost sa svijetom u realnom vremenu...

"U digitalno doba neophodno je korisnicima osigurati jednostavne, kratke, sažete interakcije kako bi nam mogli prenijeti svoje želje i kako bismo na taj način mogli predvidjeti njihove buduće potrebe. Potrebno je izići izvan vlastitih granica, u interaktivnu komunikaciju s kupcima u realnom svijetu", izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije.

Govoreći o Combis konferenciji, Saboti je istaknula kako je ove godine program podijeljen u pet tematskih cjelina. Riječ je o Cloudu, sigurnosti, novom podatkovnom centru, tehnologijama sljedeće generacije i poslovnim rješenjima, a koje će publiku zasigurno potaknuti na promišljanje o budućnosti njihovog poslovanja i kako im pritom ICT može pomoći.

Predsjednik Uprave Combisa Ivan Gabrić otvorio je Combis konferenciju te naglasio kako je ICT energičan sektor koji ima mnoštvo prilika za uspjeh, izazovno i zanimljivo područje poslovanja koje se brzo i nepredvidljivo mijenja.

"Smatram da najveća vrijednost leži u novim idejama i njihovoj integraciji. Integraciji industrija koje imaju ideju s IT industrijom koja ima rješenje. Moderne telekomunikacije i bankarstvo već su ostvarili brojne pozitivne poslovne pomake u posljednjih desetak godina upravo zahvaljujući IT-u. Tako i realni sektor, a sve više i državna uprava, koriste IT kao ključan element unaprjeđenja vlastitog poslovanja. Na taj način kreira se opipljiva nova vrijednost, ne samo u IT-u već i u sektoru primjene IT rješenja. Kreira se multiplikativni efekt", izjavio je Ivan Gabrić.

Tijekom konferencije, eksperti Combisa za informatičke i komunikacijske tehnologije kao i brojni stručnjaci korisnici Combisovih rješenja te partnerskih tvrtki govorit će o tome kako su svoje poslovne sustave i način poslovanja unaprijedili primjenom ICT tehnologija.

Combis konferencija traje dva dana, a bit će zaključena panelom "Što najveći i najbolji kažu o sadašnjosti i budućnosti uređaja za pohranu podataka?", diskusijom predstavnika najvećih svjetskih IT tvrtki o najnovijim trendovima u razvoju uređaja za pohranu podataka i tehnologijama koje moderni mora imati, stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram