Zatvori
Poslovni Puls
02/09/2014

Ivana Šoljan nova članica Uprave IN2

Tvrtka IN2, jedna od vodećih softverskih grupacija u jugoistočnoj Europi sa sjedištem u Hrvatskoj, osnažila je svoju Upravu novom članicom – Ivanom Šoljan...

Na novoj će poziciji Ivana Šoljan biti zadužena za planiranje strategije i koordinaciju rada Grupe te marketing i prodaju, uz posebni naglasak na razvoj novih područja poslovanja, nastup na novim tržištima i poticanje inovativnosti.

Pojačanje Uprave Ivanom Šoljan logičan je odgovor kompanije na promjene u poslovnom okruženju, promjene u regiji te zahtjeve koje pred Grupu stavlja rastuće i sve kompleksnije EU i globalno tržište.

Uz predsjednika Uprave Antu Mandića, u Upravi IN2 su i Tanja Pušelj Ostroški i Tomislav Perović.

Ivana Šoljan je u preko 25 godina bogatog menadžerskog iskustva bila zaposlena na nizu rukovodećih pozicija u respektabilnim kompanijama u Hrvatskoj. Do svog dolaska u IN2 pet godina obnašala je funkciju predsjednice uprave investicijskog fonda specijaliziranog za investicije u turizmu u Hrvatskoj Jupiter/iO Adria. Prije toga provela je šest godina na poziciji članice Uprave Hrvatskog Telekoma gdje je bila zadužena za pokretanje i širenje ADSL-a na hrvatskom tržištu te stvaranje MAXtv-a, jedne od prvih IP televizija u svijetu.

U HT je došla iz Uprave Iskona. Njeno iskustvo uključuje rukovodeće pozicije u Upravama tiskanih i elektronskih medija kao što su OTV, Z3, EPH, Sanoma izdanja te iskustvo pokretanja jednog od prvih hrvatskih portala. Ivana Šoljan završila je, uz brojna usavršavanja u upravljanju, financijama, marketingu i strategiji, kazališnu režiju i upravljanje poslovnim komunikacijama, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram