Zatvori
Poslovni Puls
03/07/2014

Aplikacija Ultra Photo Wall pobijedila na Ultra haktječaju

Aplikacija Ultra PhotoWall osvojila je prvo mjesto na Ultra haktječaju kojeg su zajedno organizirali Zagrebački Inkubator Poduzetništva i tvrtka mStart. Dobitnik je osvojio novčani iznos od 10 000 kn i VIP ulaznice za festival Ultra...

Haktječaj je kombinacija hackathona i natječaja u trajanju od 14 dana. Pred natjecatelje su stavljena 3 izazova te su imali dva tjedna da pokažu maksimum svojih stvaralačkih, organizacijskih i tehnoloških vještina te da na taj način osjete atmosferu kratkog roka i velikih očekivanja.

Nakon selekcije prijavljenih projekata predstavilo se osam timova koji su pred stručnim žirijem prezentirali svoja rješenja. U žiriju su bili predstavnici ULTRE, ZIP-a, mStart-a i Agrokora u sljedećem sastavu:

Ivan Kovačević, Barbara Slade Jagodić, Marin Marić, Hrvoje Glasnović – Agrokor

Hrvoje Ljubičić, Tomislav Jukić, Marina Meštrović – mStart

Ana Kovačić – Ultra Europe

Tihana Marelja, Mihovil Barančić – ZIP

Neki od kriterija koji su utjecali na prolaznost projekata bili su dovršenost rješenja u zadanom roku za izradu, marketinški efekt, prezentacija, orginalnost i atraktivnost ideje te mnogi drugi.

Prvo mjesto ostvarila je aplikacija ULTRA PHOTOWALL koja na velikom „video zidu“ tijekom Ultra festivala prikazuje svaku sliku korisnika Instagram označenih hashtagom Ultra festivala. Nakon festivala svatko tko je stavio svoju sliku dobije poseban video sa svim slikama kao svojevrsnu uspomenu na Ultra festival.

Nagrada za prvo mjesto bila je: 3 VIP ulaznice za Ultru i novčani iznos od 10 000 kn.

Drugo mjesto osvojila je aplikacija ULTRA COMPANION koja je sve potrebne informacije vezane za bolje snalaženje na festivalu ujedinila u jednu aplikaciju. Osvojili su 3 karte za festival i novčani iznos od 5000 kn.

Treće mjesto pripalo je ULTRA EUROPE SOCIAL SPORT & TAGGIUM aplikaciji koja nudi informacije o festivalu, wi-fi spot na festivalu te TAGGIUM veliku fotografiju od 1GB piksela na kojoj se sudionici mogu pronaći i tagirati (označiti) sebe i svoje prijatelje. Osvojili su nagradu od 3 karte za Ultra festival.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram