Zatvori
Poslovni Puls
16/05/2014

Volvo uz pomoć Applea želi pridobiti mlade vozače

Automobilska tvrtka Volvo Cars Corp. pokušava zadobiti mlade vozače novim dizajnom i sustavom informacija u automobilu...

"Volvo je nekada bio previše jednostavan i okrenut samo sebi. Sada se to mijenja kako bi se zadobila generacija rođenih nakon 1990.", rekao je Li Shufu, predsjednik Volvo Cars i vlasnik Zhejiang Geely Holding Group Co. u intervjuu koji je dao za Xinhua u utorak poslije podne.

Volvo, kojeg je preuzeo Geely 2010., približava se mlađim kupcima s Applovim CarPlay sustavom informacija i funkcijama za automatsku vožnju, rekao je Li.

Volvo će biti prvi proizvođač automobila na svijetu koji će koristiti Appleov, na iOS-u temeljen, CarPlay. Novi XC90 sportski automobil s CarPlay sustavom očekuje se u prodaji u listopadu.

Unatoč promjenama u stilu i tehnološkom napretku, Volvo će ostati vjeran svojim temeljnim vrijednostima sigurnosti te brige o zdravlju i okolišu, rekao je predsjednik.

Volvo je ušao u novu razvojnu fazu s velikim tehnološkim probijanjem u hibridima s plinom i elektronikom, plug-in električnim hibridima i automatskom vožnjom, rekao je, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram