Zatvori
Poslovni Puls
14/04/2014

Katalog TV bilježi rast i rekordnu gledanost

Iako je pokrenut prije samo dva mjeseca, Katalog TV bilježi rekordne brojke. Broj pregleda kataloga broji se u milijunima, a gledanost konstantno raste. S obzirom na to kako Katalog TV na inovativan i suvremen način omogućava pristup aktualnoj ponudi trgovačkih lanaca u svakom trenutku, njegova praktičnost i funkcionalnost bile su ključne za pozitivne ocjene i interes korisnika...

Katalog TV je na uspješan način omogućio efikasniji pregled trgovačke ponude građanima, ali i mjerljive rezultate partnerima, čiji se broj popeo na više od 50 vodećih hrvatskih trgovaca. Ponuda televizijskog kanala je dostupna u bilo kojem trenutku i to u više od 300 000 kućanstava u cijeloj Hrvatskoj na kanalu broj 13.

Katalog TV-a pokriva cjelovitu paletu proizvoda koja uključuje prehranu, kozmetiku, namještaj, tehniku, sve za dom, djecu i sport, a uskoro se uvodi i kategorija kućnih ljubimaca.

"Naš plan sada je širenje i na druge IPTV operatere kako bi što više ljudi moglo imati pristup Katalog TV-u. Isto tako, partnerima možemo ponuditi regionalni pristupčime im je omogućeno, ukoliko to žele, da svoju ponudu prezentiraju samo u onim dijelovima zemlje gdje su prisutni sa svojim prodajnim centrima“, rekao je Kristijan Lemac, direktor Katalog TV-a, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram