Zatvori
Poslovni Puls
17/03/2014

Zagrebački Autobusni kolodvor omogućio online kupovinu karata!

POVEZANE OBJAVE:

Zagrebački Autobusni kolodvor od nedavno nudi mogućnost on-line kupovine autobusnih karata Maestro i MasterCard karticom na svojoj web stranici www.akz.hr, pri čemu putnik može sam odabrati svoj broj sjedala u autobusu i bez čekanja preuzeti kupljenu kartu na blagajni Autobusnog kolodvora...

Iz Autobusnog kolodvora poručuju da je postupak on-line kupnje karata vrlo jednostavan: korisnik putem aplikacije "Polasci-odlasci" odabire željeno odredište i datum putovanja te klikom na tipku "Traži" dobiva pregled voznih redova.

Na voznom redu uz stanice i cijene pojavljuje se i opcija "Kupi" za odredišta za koja je moguće kupiti kartu putem Interneta. Naime, krajnji rok za kupnju karte putem internet prodaje je 24 sata prije polaska autobusa, pa se opcija "Kupi" ne pojavljuje za ranije polaske.

Nakon unosa autoriziranih osobnih podataka i odabira tipa kartice za plaćanje te potvrde kupnje, pojavljuje se ekran s podacima o transakciji koje se mogu ispisati.

Korisniku na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te dokument rezervacije s kojim može preuzeti putnu kartu na blagajnama Autobusnog kolodvora od 0 do 24 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska. Odjedanput se mogu kupiti najviše četiri putne karte.

Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 01/6008-610 i slanjem upita na akz.podrska@zgh.hr od 6 od 22 sata.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram