Zatvori
Poslovni Puls
16/03/2014

Hrvatska IT tvrtka Banksoft dobila veliki posao u Azerbajdžanu

Zagrebačka informatička tvrtka Banksoft, specijalizirana za softverska rješenja za bankarstvo, sklopila je ovih dana ugovor s azerbajdžanskim MiliKartom, tvrtkom za stručnu bankarsku uslužnu podršku koju je osnovalo 18 tamošnjih banaka, ali i Europska banka za obnovu i razvoj...

Rezultat sklapanja posla o prodaji suvremenog softverskog rješenja za mobilno bankarstvo posljedica je nastupa hrvatskih tvrtki na regionalnom tehnološkom sajmu u Azerbajdžanu, BakuTel 2013 u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

"Posao dobiven u ovakvoj velikoj tržišnoj konkurenciji još je jedna potvrda kvalitete naših proizvoda i usluga", kazao je tom prigodom predsjednik Uprave Banksofta Zoran Brkić. Dodaje da Banksoft nakon 20 godina uspješnog rada u core banking rješenjima i uslugama za domaće i internacionalne banke na području Hrvatske i BiH, ima odličnu paletu rješenja za banke i kapacitete za širenje na inozemno tržište.

Banksoft je osnovan 1993. godine u privatnom vlasništvu troje vlasnika s četrdesetak zaposlenih i ukupnim prihodom za 2013. godinu više od 11 milijuna kuna. Od osnivanja do danas je specijaliziran za informatička rješenja i usluge za banke i financijske institucije s tridesetak klijenata u više od 20 godina uspješnog poslovanja, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram