Zatvori
Poslovni Puls
11/03/2014

Combis dobio novog tehničkog direktora

Regionalni sistem integrator Combis svoj je tim obogatio još jednim ekspertom. Poziciju tehničkoga direktora Combisovog Sektora sistemske integracije preuzeo je Berislav Lastrić, koji će doprinijeti daljnjem osnaživanju Combisa u segmentu pružanja inovativnih sistemskih rješenja i usluga...

Berislav Lastrić svoju je karijeru započeo graditi prije 17 godina u tvrtki Sloboda gdje je radio na pozicijama sistem inženjera i IT menadžera. Poslovno iskustvo nastavlja u Hewlett Packard Hrvatska gdje 13 godina gradi svoju karijeru radeći na više pozicija u području pružanja IT usluga, među ostalim i na poziciji menadžera za ukupno poslovanje i profitabilnost odjela za usluge infrastrukturalne podrške i sistemske integracije. U Combis dolazi s pozicije voditelja novih tehnoloških usluga gdje je bio odgovoran za razvoj poslovanja, definiranje novih usluga i infrastrukture, kao na primjer pay-as-you-grow usluga.

Berislav je rođen 1969. godine u Sisku. Studij elektrotehnike na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva završio je 1993. godine te se kontinuirano usavršavao i certificirao pohađajući brojne stručne seminare i menadžerske edukacijske programe.

"U Combisu sam prepoznao velik potencijal za razvoj inovativnih sistemskih rješenja, stoga mi je zadovoljstvo postati dio ovog tima. Želja mi je dati doprinos u nizanju odličnih rezultata Combisa i daljnjoj profilaciji vodećeg integratora poslovnih rješenja u regiji“, rekao je Lastrić ovim povodom.

Berislav će svojomekspertizom u brojnim domenskim znanjima iz područja IT-a, vrsnim poznavanjem trendova u industriji te samog IT tržišta u Hrvatskoj i regiji, znatno doprinijeti ukupnom razvoju poslovanja Combisa na domaćem i inozemnim tržištima, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram