Zatvori
Poslovni Puls
27/02/2014

HTC One proglašen najboljim smartphonom

HTC One, pametni telefon koji predstavlja vrh HTC-ove ponude u 2013., dobio je danas nagradu Global Mobile Award za najbolji pametni telefon...

Nagrada, koju dodjeljuje žiri od više od 175 nezavisnih stručnjaka izabranih među novinarima i analitičarima iz područja mobilne industrije, dodjeljuje se kao priznanje pametnom telefonu kojeg suci smatraju apsolutno najboljim u industriji.

Godinu dana nakon što je lansiran u veljači prošle godine, HTC One ostaje u prvim redovima mobilne industrije, postavljajući nove standarde uz pomoć inovacija kao što su HTC BlinkFeed, HTC BoomSound, UltraPixel kamera te jednodijelno aluminijsko kućište, koje su revolucionirale mobilno iskustvo potrošača diljem svijeta.

Peter Chou, HTC-ov glavni izvršni direktor, primio je nagradu rekavši:

„Nevjerojatno smo ponosni što je HTC One i dalje prepoznat kao revolucionarni pametni telefon, sa svojim elegantnim dizajnom, superiornom kvalitetom zvuka i impresivnom funkcionalnošću. Osvajanje još jedne međunarodne nagrade dokazuje da je HTC One podignuo mobilno iskustvo na novu razinu te nastavlja razlikovati HTC od konkurencije. Radujemo se što ćemo nastaviti graditi na ovom uspjehu s još više nevjerojatnih inovacija planiranih u nadolazećim mjesecima."

HTC One je prethodno osvojio nagradu Global Mobile Award za najbolji novi mobilni telefon, uređaj ili tablet na sajmu Mobile World Congress 2013.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram