Zatvori
Poslovni Puls
27/02/2014

Novinarka putem crowdfundinga prikupila novac za pronalazak "izumitelja" Flappy Birda

Novinarka utjecajnog bloga TechCruncha odlučila je na zanimljiv način prikupiti sredstva potrebna za odlazak u Vijetnam gdje živi "izumitelj" megapopularne Flappy Bird igre koja je nedavno povučena...

Novinarka i blogerka Kim-Mai Cutler, koja piše za popularni blog TechCrunch, iskoristila je moć crowdfunding platforme Crowdtilt kako bi prikupila potreban novac (3.500 dolara) za odlazak u Vijetnam gdje namjerava pronaći kreatora popularne "Flappy Bird" video igre i otkriti pravi razlog iza nedavnog povlačenja aplikacije.

Cutler je inicijalno tražila 3.500 dolara za pokrivanje troškova puta i boravka u Vijetnamu, a već sada je prikupila više od 5.000 dolara.

"Izumitelj" Flappy Birda Dong Nguyen nedavno je povukao svoju aplikaciju rekavši kako ne želi pozornost koju je dobio u medijima i javnosti, a zažalio je i zbog "ovisničkog" utjecaja Flappy Birda na igrače.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram