Zatvori
Poslovni Puls
31/01/2014

Net.hr prepustio prodaju oglašivačkog prostora EPH-u

Popularni portal Net.hr i web izdavač Europa Digital (tvrtka kći Europapress holdinga) sklopili su dogovor o poslovnoj suradnji, objavljeno je...

Europa Digital postaje Net.hr-ova agencija za prodaju oglasnog prostora, a Net.hr, u vlasništvu tvrtke Adriatic Media, ulazi u partnersku mrežu Europa Digitala.

Uz zajedničku prodaju oglasnog prostora, Net.hr i portali u sklopu Europa Digitala poboljšat će suradnju i na drugim komercijalnim aktivnostima, od promocije do tehnološkog razvoja, stoji u priopćenju.

Europa Digital je izdavač vodećih portala i servisa poput Jutarnji.hr, Gloria.hr , Sportskenovosti.hr, Autoklub.hr, OKStars.hr, Dobra-hrana.hr, Domidizajn.hr, Dosi.hr, Dodo.hr, Bestseller.hr i LikeCroatia.com.

Portale Europa Digitala mjesečno čita više od 1,1 milijun stvarnih posjetitelja, s više od 20 milijuna posjeta svaki mjesec.
U vrhu interneta

Net.hr je godinama u samom vrhu hrvatskog interneta, s milijun stvarnih posjetitelja i nizom servisa i potportala kao što su Danas.hr, Webcafe.hr, Freemail, Hot.hr, Tehnoklik.hr, Netmobil.hr i Magazin.hr.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram