Zatvori
Poslovni Puls
29/01/2014

Social media agencija Akcija predstaviila svoj prvi ebook za svjetsko tržište

Agencija specijalizirana za social media i content marketing Akcija danas je predstavila svoj četvrti ebook, prvi na engleskom jeziku...

S obzirom da je agencija razvila projekt FenixApps kojemu je tržište cijeli svijet, pisanje ebook-a na engleskom jeziku je bio logičan korak u promociji projekta.

- INTERVJU: Ilija Brajković – social media agencija Akcija

"Nakon tri napisana ebook-a na hrvatskom jeziku i zahvaljujući rezultatima koje smo postigli ovim oblikom content marketinga, odlučili smo pokušati s pisanjem ebook-a za svjetsko tržište. Projekt FenixApps nam je jako bitan korak u probijanju na svjetsko tržište i odlučili smo uložiti dodatne resurse u promociju projekta. Pisanje ebook-a smo podigli na veću razinu i uložili jako puno energije i vremena kako bi našoj ciljanoj skupini koja se sastoji od community managera i social media agencija pomogli sa savjetima o korištenju društvenih mreža“, izjavila je Željana Boban iz Akcije, autorica ove knjige.

Ebook se sastoji od 15 stranica, sa jednostavnim savjetima o korištenju društvenih mreža za vrijeme Valentinova. Ebook se sastoji od tri glavna poglavlja; prvi dio daje savjet o pripremi vizuala, drugi dio je posvećen samom sadržaju koji će se objavljivati, dok je treći dio posvećen savjetima o korištenju Facebook aplikacija za nagradne natječaje.

"Zadali smo si veliki izazov raditi kvalitetni content marketing na svjetskoj razini. Na projektu poput FenixApps-a smo do sada radili social media marketing, pisanje bloga i redovno slanje newslettera našim pretplatnicima. Odlučili smo pokušati s ebook-om i istražiti koje rezultate možemo s time postići. Jako smo zadovoljni s rezultatima koje smo postigli u Hrvatskoj i vjerujemo da takvo znanje možemo prenijeti i na svjetsku razinu.“, izjavio je Petar Bogdan, partner u Akciji i voditelj projekta FenixApps.

Ebook je dostupan za besplatno preuzimanje na adresi http://www.fenixapps.com/blog/free-ebook-social-media-valentines/

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram