Zatvori
Poslovni Puls
16/12/2013

Pogledajte kako će izgledati novi dizajn T-Portala

Nakon Večernjeg lista i Njuškala još je jedan internetski portal dobio osvježeni dizajn...

T-Portal će u idućih nekoliko mjeseci postepeno uvoditi novi osvježeni "magazinski" dizajn koji je trenutno dostupan na njihovom Vijest.hr servisu. "Na novom konceptu i dizajnu tportala zajedno su radili urednici, dizajneri, novinari i webmasteri. Sve je obavljeno vlastitim snagama, od idejnog koncepta do svih elemenata realizacije", stoji u poruci uredništva T-Portala koji se nalazi u vlasništvu Hrvatskog Telekoma.

"Uskoro ćemo uvesti jedinstvenu registracije za servise, u koje ćete se moći jednostavno ulogirati pomoću svog Telekom ID-a, Facebooka ili korisničkog imena i lozinke koje koristite za pristup Googleovim servisima. Jedan od novih servisa bit će forum, s kojim će biti povezani komentari, a koji će zamišljen kao platforma za kvalitetne rasprave i analize. Tijekom sljedećih mjeseci, na red će doći i druge rubrike, sve dok cijeli tportal ne izađe u novom ruhu, ali i s određenim sadržajnim iznenađenjima", stoji u poruci.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram