Zatvori
Poslovni Puls
10/12/2013

Osnivači ZIMO portala pokrenuli novi web s viralnim sadržajem

Nakon vrlo uspješnog ZIMO portala, koji iz mjeseca u mjesec bilježi sve veći rast i čitanost te preuzimanja portala FBHrvatska.com, ZIMO Digital je ovih dana pokrenuo i novi web koji se bavi viralnim sadržajem – FollowNshare ­ što je inovacija na domaćem tržištu...

“Danas, u vrijeme kada se kreira više sadržaja nego ikad prije u povijesti, počela je borba za mjesto na Facebookovom newsfeedu koji svako malo smanjuje doseg fanova u svrhu zarade. Osim što se na newsfeed može probiti pokoja kvalitetna vijest, viralni sadržaj je sve prisutniji na mjestu gdje najviše provodimo svoje vrijeme, a to je Facebook.”, istaknuo je direktor ZIMO Digitala Saša Fišter.

FollowNshare je mjesto gdje se može pronaći sadržaj koji će zainteresirane dirnuti, nasmijati, a ponekad i natjerati da pustite suzu te na kraju potaknuti da na dijeljenje dalje s ostalim prijateljima.

“Čim posjetite www.follownshare.com primijetit ćete naslove koji vas jednostavno mame da kliknete na njih i tu nema ničeg loše. Naslovi su danas važniji nego ikad, stoga im mi posvećujemo puno pažnje, jer ako imate najbolju priču i nitko ne klikne na nju, onda vaša priča uzaludno stoji na webu.”, dodaje Fišter.

U samo nekoliko dana, FollowNshare već je dokazao da viralni sadržaj funkcionira. ZIMO Digital i dalje dokazuje svoju inovativnost u praćenju medijskih trendova te se prilagođava sve zahtjevnijem globalnom IT tržištu, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram