Zatvori
Poslovni Puls
26/11/2013

Prestrašeni lopov vlasniku vratio popis kontakata s iPhonea

Kradljivac iPhonea strpljivo je na jedanaest listova papira prepisao popis od gotovo tisuću kontakata iz pametnog telefona koji je ukrao, te popis poslao bivšem vlasniku, piše kineska novinska agencija Xinhua...

Vlasnika ukradenog telefona Zoua Bina, koji nigdje drugdje nije pohranio te podatke, više je zabrinuo gubitak brojeva nego krađa samog telefona, ističe agencija. Siguran da je lopov sjedio pokraj njega dok su se vozili u taksiju, Zou mu je poslao prijeteći sms.

"Budite sigurni da ću vas pronaći. Pogledajte u kontaktima i vidjet ćete s kime imate posla, napisao mu je. Ako ste pametni, poslat ćete telefon na ovu adresu", poručio je. Zou Bin naime radi kao trgovac alkoholnih pića, što u Kini znači da ima veze u kriminalnim skupinama.

Nekoliko dana poslije, dobio je malenu pošiljku sa svojom SIM karticom i s 11 listova papira na kojima su bili popisani svi brojevi iz njegova telefona, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram