Zatvori
Poslovni Puls
13/11/2013

Hrvatska social media agencija predstavila SoPuzzle Facebook aplikaciju

Agencija specijalizirana za komunikaciju na društvenim mrežama Akcija predstavila je svoju petu Facebook aplikaciju, odnosno drugu Facebook igru. Riječ je o aplikaciji SoPuzzle, koja poslovnim korisnicima omogućava pokretanje nagradnih natječaja na njihovim Facebook stranicama...

"Uz standardne aplikacije za organiziranje Facebook nagradnih natječaja poput PhotoContesta i SocialQuiza, shvatili smo da postoji ogromno tržište i potražnja za Facebook igrama koje bi se koristile na Facebook stranicama. Prvo smo razvili igru SocialMemory, koja je ostvarila odlične rezultate, te smo odlučili napraviti SoPuzzle, kako bi postojećim i budućim klijentima omogućili još bolje rezultate“, izjavio je Petar Bogdan, voditelj projekta FenixApps.

FenixApps je predstavljen u srpnju 2012. godine, a do danas su aplikacije iz projekta koristile stotine klijenata u Hrvatskoj i cijelom svijetu. SoPuzzle je druga igra koju su razvili programeri i dizajneri iz tvrtke Akcija. Cijena aplikacije je 5.900,00kn + PDV, a u cijenu aplikacije je uključen dizajn vizuala (cover i prizes slika), prilagodba share poruka, podrška tijekom natječaja, like prozor, prikazivanje promotivnih poruka unutar igre te izvoz svih podataka i statistika. Strateškim usmjeravanjem na razvoj B2B i B2C Facebook igara Akcija ulazi na tržište vrijedno nekoliko milijardi američkih dolara godišnje.

"Facebook igre povećavaju viralnost i broj fanova, omogućavaju promociju proizvoda i usluga, zabavu za korisnike i prikupljanje podataka o korisnicima. Rezultati koje smo postigli s igrom SocialMemory su odlični, a sa SoPuzzle želimo nadmašiti te rezultate i omogućiti zadržavanje korisnika u igri od preko 20 minuta! Nakon predstavljanja aplikacije na Hrvatskom tržištu, sljedeći korak je posvetiti se izvozu naših aplikacija i igara na svjetsko tržište, jer potreba za ovakvim rješenjima postoji“, zaključio je Bogdan.

Više informacija o aplikaciji SoPuzzle se može pronaći na http://www.fenixapps.com/SoPuzzle/, dok je demo aplikacije dostupan na https://www.facebook.com/FenixApps/app_501721189918091 .

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram