Zatvori
Poslovni Puls
29/10/2013

Phoenix & Phoenix je hrvatski putnički blog za globalnu publiku

Phoenix & Phoenix naziv je prvog hrvatskog putničkog bloga na engleskom jeziku. Moto je bloga: kako poslovno putovanje napraviti zabavnim, otkrivajući zanimljive detalje iz cijelog svijeta koji nisu baš istaknuti u turističkim vodičima. Naglasak svih postova na blogu je na fotografijama nastalima s pojedinih putovanja autora bloga i njihovih gostiju...

Autori bloga su Dragan Petric, tech novinar i urednik te Bojan Mušćet, medijski stručnjak, koji predstavljaju osobna iskustva sa svojih poslovnih putovanja, u onim trenucima kada su na raspolaganju imali nekoliko sati slobodnog vremena.

Blog je otvoren za sve autore koji žele podijeliti slična iskustva, riječju i fotografijama. Priče na blogu mogu se pretraživati prema kategorijama (Features, Delicacies, Outdoors i Entertainment) te prema kontinentima na kojima su nastale.

Blog je namijenjen globalnoj publici, a u potpunosti je nastao znanjem, iskustvo, entuzijazmom i radom hrvatskih autora i developera. Štoviše, posrijedi je jedan od prvih hrvatskih blogova napravljen u tzv. RWD (Responsive Web Design) tehnologiji koja omogućuje prilagodbu sadržaja svim veličinama zaslona, od smartfona preko tableta do prijenosnika i velikih monitora za stolna računala.

"Putovanja i upoznavanje novih krajeva, ljudi, kuhinja, kultura i običaja, uvjereni smo, razvijaju našu inteligenciju i duh, čineći nas boljim ljudima. To, međutim, vrijedi samo ako je putovanje na kojem smo bili takvo da ga pamtimo čitav život, što je moguće jedino ako smo se dobro zabavili. Upravo to želimo pokazati našim blogom", kaže Dragan Petric.

"Phoenix & Phoenix će vas savjetovati kako da slobodno vrijeme na putovanju pretvorite u uspomenu koja će trajati vječno. Umjesto da čamite u hotelskoj sobi jer ste umorni od posla ili obilazite turističke atrakcije iz vodiča koje ste sto puta vidjeli na televiziji, zabavite se posjetom skrivenim draguljima vaše destinacije. Ovdje ćete moći pročitati priče upravo o takvim mjestima i doživljajima", ističe Bojan Mušćet.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram