Zatvori
Poslovni Puls
25/10/2013

Hrvatska Netokracija postala medijski partner najveće svjetske startup konferencije

Hrvatska Netokracija, vodeći regionalni portal posvećen startupima i digitalnom poslovanju u Europi, medijski je partner Web Summita, najveće svjetske tech startup konferencije...

Četvrti po redu Web Summit održati će se u Dublinu, od 30. do 31. listopada, a procjenjuje se da će privući oko deset tisuća posjetitelja. Lista govornika sadrži preko tristo imena, a Biti medijski partner konferencije takvog razmjera velika je čast za Ivana Brezaka Brkana, osnivača i glavnog urednika Netokracije.

"Zaista sam sretan što je naš rad u praćenju i podršci digitalnoj i startup industriji u Hrvatskoj i regiji prepoznat na tako visokoj razini kao što je Websummit, najuglednija europska startup konferencija. Netokracija je stavljena rame uz rame najuglednijih svjetskih medija poput BBC-a, Wireda i Bloomberga, što pokazuje da hrvatski internetski mediji mogu biti na svjetskoj razini po pitanju kvalitete praćenja jedne od najbrže rastućih industrija na svijetu. U svom praćenju uvijek ističemo domaće startupe i projekte koje povezujemo sa svijetom, a na ovaj način Netokracija povezuje svijet s regionalnom digitalnom industrijom čija nam je čast što možemo biti medijski ambasadori“, izjavio je Brezak Brkan.

Na Web Summtu okupit će se neka od najvećh imena u svijetu tehnologija. Među govornicima su i Tony Fadell, osnivač Nest-a, CEO AOL-a Tim Armstrong, Sheila Marcelo, CEO organizacije Care.com, Evernoteov Phil Libin te Mahbod Moghadam, suosnivač stranice Rap Genius. Na popisu investitora našli su se Mark Suster, i osnivač akceleratora 500 Startups Dave McClure, kao i predsjednik PayPala David Marcus, osnivač Skypea Niklas Zennstrom te Google Ventures partner Kevin Rose.

Jedan od govornika je i Aaron Levie, dvadesetsedmogodišnji osnivač startupa Box, koji će također biti jedan od sudaca na PITCH-u, jednom od glavnih događaja Summita gdje će perspektivni poduzetnici imati priliku iznjeti svoje ideje pred stotinama investitora te osvojiti funding za svoj startup vrijedan 500.000 eura.

"Web Summit uistinu se proširio na svjetskoj razini sa sudionicima iz više od 100 zemalja i oduševljeni smo što je Netokracija s nama da osigura pokrivenost startupima iz srednje i istočne Europe“ izjavio je Mark O'Toole iz Web Summita.

Ovo nije prvi puta da se Netokracija nalazi u visokom društvu medijskih partnera velikih konferencija. Do sada je Netokracija bila jedini regionalni medijski partner LeWeba u Parizu, Pioneersa u Beču i How to Web konferencije u Bukureštu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram