Zatvori
Poslovni Puls
09/10/2013

Skidala se putem Skypea za novac i zarađivala do 500 dolara svaki dan

Bivša "Skype prostituka" otvorila je blog na kojem je podijelila detalje svog iskustva dok je radila pod imenom Abigail Fox. U posao je ušla nakon što je vidjela reklamu za posao na Craiglistu, dok je živjela u Los Angelesu 2009. godine....

Muškarce je zabavljala iz lokalnog studija pomoću kamere i laptopa. Mislila je da će to biti "llaka zarada".

"Moj prvi klijent je bio muškarac John, koji je samo želio pričati. Razgovor je trajao tri sata. Kada je završio bila sam bogatija za 270 dolara, a on se osjećao kao da me poznaje. Ti klijenti su bili poput klišea: usamljeni muškarci koji traže djevojku koja će se pretvarati da je s njima nekoliko sati", kaže Abigail.

Klijenti većinom počnu tipkati, a vremenom pitaju da li bi ih te djevojke željele vidjeti.

"U vezi sa svijetom kamera sam uvijek bila entuzijastična. Voljela sam skidati odjeću i lizati svoje prste. Morala sam biti posvećena, umiljata, privlačna, no uspijevala sam zadržati muškarce koji su trošili moje vrijeme", nastavila je.

Uskoro je počela raditi od kuće i nije morala davati agenciji dio zarade. Radila je koliko je htjela iz udobnosti svog doma. S vremenom je naučila trikove kako da zaradi više novca:

"Jedno oko mi je uvijek bilo na tajmeru, istezala sam se i radila neke sitnice koje bi mi produžile sesiju. Polako sam skidala odjeću, kameru spuštala i podizala pokazujući svoje tijelo,i tako sam ga "ložila", a on bi zaboravio da troši novac. Potom bih rekla: 'Oh, imam jednu igračku koja bi ti se sigurno svidjela. I otišla bih po nju. Puštala sam ih da troše novac zureći u prazan ekran", kaže Abigail.

No, vrijeme je učinilo svoje. Postala je iscrpljena glumeći lažne ličnosti koje je morala sama kreirati kako bi razgovarala s klijentima. A njen momak se umorio od njenog pretvaranja u "striptizetu" svaki put kad su spavali. I odustala je. Napustila je svoj online profil i započela normalan život.

"Danas se rijetko sjetim toga. Osim kada slučajno požudno pogledam preko ramena u svog dečka dok se skidam, kao što sam nekada radila", rekla je Abigail.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram