Zatvori
Poslovni Puls
13/09/2013

Bloomberg uložio u ambiciozni startup slovenskog poduzetnika!

Nakon što je napustio "Skype ubojicu", Vox.io, slovenski poduzetnik Tomaž Štolfa pokrenuo je novu poduzetničku avanturu i to ponovno u svijetu digitalne komunikacije...

Ovaj put Štolfa se vraća s iznimno ambicioznim projektom "Layer" - koji programerima omogućuje jednostavno dodavanje online komunikacijskih značajki u web i mobilne aplikacije. Pojednostavljeno to će značiti kako će brojne aplikacije sada moći imati svoj vlastiti "Skype" bez velikog troška i truda.

A da je veliki potencijal projekta prepoznat, pokazuje i nagrada od 50.000 dolara koju je Layer ovih dana osvojio na TechCrunch Disrupt konferenciji u San Franciscu gdje se nalazi i sjedište tvrtke.

Ipak, tih 50.000 dolara je simbolična nagrada za Layer koji je odmah uspio zatvoriti i svoju prvu ulagačku rundu tešku čak 1,5 milijuna dolara u kojoj je sudjelovao i venture capital fond poznatog poslovnog diva Bloomberg.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram