Zatvori
Poslovni Puls
30/08/2013

Tvrtka koja stoji iza CrnoJaje i GoHome kupila srpski WTFJeans

Hrvatska tvrtka Pravi Klik koja stoji iza projekata CrnoJaje i GoHome preuzela je 100% vlasništva nad srpskim brendom WTFJeans koji proizvodi specijalno dizajnirane traperice za korisnike smartphonea...

Brend WTFJeans je od svog osnivanja 2010. godine na svjetsko tržište izbacio dva modela. Prepoznatljivost modela je u dizajnu koji olakšava stavljanje i vađenje smartphonea iz džepa, čak i dok sjedimo. Također, unutrašnjost džepova oduvijek je bila obložena mikrofiberom koji je pomagao u očuvanju touch screen ekrana od grebanja, ali i njegovom čišćenju pri vađenju smartphonea iz džepa.

Specifičnost ovog brenda je i u tome da sve svoje modele šiva u ograničenim serijama, kao i da ga je moguće kupiti isključivo online.

"Vizija Pravog Klika s WTFJeans brendom je proširiti asortiman na nove modele, povećati proizvodnju, kao i otvoriti žensku liniju kako bismo ugodili potrebama i ljepše polovice naših kupaca. Također, želja nam je da prebacimo cijelu proizvodnju u Hrvatsku, o čemu trenutno pregovaramo s hrvatskim tvrtkama", poručili su novi vlasnici srbijanskog WTFJeansa.

Bit će zanimljivo vidjeti što će iskusni "majstori" iz Pravog Klika uspjeti napraviti sa WTFJeansom...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram