Zatvori
Poslovni Puls
15/07/2013

Matija Babić pokrenuo online magazin za muškarce za svjetsko tržište!

"Enfant terrible" hrvatske online scene - odlučio se okrenuti inozemnom tržištu...

Index-ov Matija Babić pokrenuo je Gentleman's Choice na engleskom jeziku - portal za muškarce namijenjen isključivo inozemnom tržištu. Riječ je o nastavku istoimenog regionalnog projekta koji još uvijek "živi" unutar Index.hr-a, a kojeg je Babić pokrenuo zajedno s poduzetnikom Franom Barbierijem.

"Prvi projekt koji radim za inozemstvo. Iako je startna ideja bila pokrenuti firmu u Hrvatskoj i pokušati napraviti uspješan izvozni proizvod, zahvaljujući vrhunskim ekonomistima na čelu države, bit će užitak plaćati porez Sloveniji. Porez možda neće biti ništa manji, ali njime nećemo financirati tumor Hrvatske - partiju", objavio je Babić putem Facebooka.

Može li se Babićev GC nositi s FHM-om, Maximom, GQ-om i drugim specijaliziranim časopisima i portalima za mušku publiku - doznat ćemo uskoro. Portal za sada nema pravog sadržaja osim mnogobrojnih fotografija poznatih i manje poznatih ljepotica i starleta.

Osnivač Indexa na Facebooku je napisao kako je GC već profitabilan projekt.

 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram