Zatvori
Poslovni Puls
26/06/2013

Startupi, pozor - u Zagreb stiže TechCrunch Meetup!

Uperiodu od pet dana, od 1. do 5. srpnja, četiri grada u regiji ugostiti će poseban događaj organiziran od strane Netokracije - Techcrunch Meetup Balkans.  Od 01. do 03. srpnja Meetupovi će se odvijati redom u Sofiji, Beogradu i Zagrebu, a 05. srpnja rezerviran je za Ljubljanu...

Poseban gost bit će John Biggs, urednik Techcruncha za istočnu obalu, najvećeg startup časopisa u svijetu. Time je Netokracija organizirala jedinstvenu priču za sve startupove u regiji, jer je ovo jedina prilika da se pitcha Techcrunchu izravno.

Na svakom meetupu John Biggs će održati predavanje te će se susresti sa najjačim predstavnicima startup scene u državi. Najbolji startup timovi koji se prijave u svakoj državi, imati će priliku pitchati upravo pred John Biggsom. Na meetupovima se očekuje otprilike 150 posjetioca, a to potvrđuje i brojka od već  100 potvrđenih dolazaka u Sofiji, 80 u Ljubljani, te 80 u Beogradu u samo prvih nekoliko dana od najave Techcrunch Meetup Balkansa.

"Biggsov dolazak u regiju ključan je, jer se time potvrđuje snažan rast tehnološkog poduzetništva u Hrvatskoj i regiji koji Netokracija prati već godinama. Oni koje neki smatraju "klincima" stvaraju tvrtke koje ruše barijere globalnog poduzetništva, a želi ih saslušati urednik jednog od najuglednijih tehnološko-poslovnih magazina na svijetu", izjavio je Ivan Brezak Brkan, osnivač Netokracije i organizator Techcrunch Meetup Balkansa.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram