Zatvori
Poslovni Puls
26/06/2013

Rijeka grad domaćin najveće europske ljetne startup konferencije RockPaperStartups

Rijeka će ubrzo postati domaćin najveće euorpske ljetne startup konferencije koju je za sve ljubitelje startupova, programiranja i geekovskog načina života specijalno osmislila Netokracija...

RockPaperStartups bit će pravi Startup Spring Break koji će se u periodu od 17. do 19. srpnja održati u Kompleksu Rikard Benčić u Rijeci. Uz puno sunca i najljepše more održat će se izvrsna predavanja vrhunskih predavača koje ekipa Netokracije samo za ovu priliku  dovodi u Rijeku.  Vrhunske tvrtke iz regije, gosti iz ostatka Europe, ali i iz  Amerike tri će dana zasigurno uživati u pripremljenom cool-geekovskom programu, poručuju organizatori.

Prvi govornici već su najavljeni, a sudeći prema listi, bit će to iznimno poučna i nezaboravna konferencija. Sunce, more i velika količina startupova najbolja je formula za izvrstan uvod u vikend, kada se na istom mjestu održava festival kreativnosti „Republika“, partner RockPaperStartupsa.  Cool festival nudi svjetski susret kreativaca koji oblikuju budućnost suvremenog svijeta, razna predavanja, panele, radionice, filmske projekcije, izložbe, zabavni i glazbeni program te je time izvrstan provod za vikend nakon RockPaperStartupsa.

Prvi dan, srijeda, 17. srpnja, rezerviran je za Mini Seedcamp Rijeka, natjecanje najboljih 20 early stage startupova u regiji, te za vrhunske radionice za startup entuzijaste koji će imati priliku razgovarati sa najboljim mentorima koje Europa nudi. Natjecanje Netokracija organizira u suradnji sa Seedcampom, prozvanim najboljim europskim startup akceleratorom od strane Techcruncha. Bit će to najbolja prilika za nove startupove koji će pitchati pred najboljim mentorima u regiji, a najbolji će biti izabrani za finaliste Seedcampa. Rok za prijavu otvoren je do 01. srpnja a sve što trebate napraviti je otići na  https://angel.co/seedcamp-mini-seedcamp-rijeka-17-july/ i prijaviti se.

Sljedeća dva dana, u četvrtak, 18. i petak 19. srpnja počinje pravi rock doživljaj – RockPaperStartups, danju predavanja, razgovori i paneli a noću networking, koncerti i partijanje.

A tko su govornici s kojima ćete popiti pivu, upitati ih za savjet ili samo imati čast biti u njihovom društvu? Možda Daniel Burka, dizajnerska zvijezda Google Venturesa, ili John Bradford, Managing Director Techstars Londona, prema Techcrunchu najboljeg US akceleratora. Carlos Eduardo Espinal, Partner u Seedcamp UK također je jedan od govornika, a na listi se nalazi i  Martin Ringelin, dizajnerska zvijezda Twittera. Ovo je samo dio velikih govornika koji se nalaze u programu RockPaperStartupsa, a ostala događanja i detaljan popis govornika objavit će se ubrzo, obećavaju organizatori.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram