Zatvori
Poslovni Puls
27/03/2013

Novi Vinodolski domaćin najveće regionalne konferencije o društvenim mrežama

Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama „Tvitomanija“ održat će se po prvi puta u Hrvatskoj i to od 8. do 12. svibnja u hotelu NOVI Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom...

Ovogodišnja Tvitomanija će na jednome mjestu okupiti više od tisuću korisnika popularnih društvenih mreža iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije, a glavna tema konferencije bit će „Društvene mreže i život“. U okviru predavanja, panel rasprava i radionica govorit će se o prednostima koje pojedincima i tvrtkama donosi aktivno i kvalitetno sudjelovanje na društvenim mrežama. Prikazat će se kako su društvene mreže napravile revoluciju u svim sferama života, omogućile dvosmjernu komunikaciju s ljudima koji utječu na naš svakodnevni život te kako su gotovo izjednačile anonimne i poznate osobe, poduzetnike i korporacije, građanstvo i političare, offline i online medije, poručuju organizatori.

"Današnje uspješno poslovanje nezamislivo je bez sudjelovanja na društvenim mrežama," rekao je direktor Konferencije Zoran Torbica prilikom predstavljanja ovogodišnje Tvitomanije 23. ožujka u hotelu Novi Spa Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom te istaknuo da je najveća vrijednost ove konferencije regionalno povezivanje, odnosno umrežavanje ljudi vođenih zajedničkim interesima i preferencijama.

"Nakon informatičkog doba nastupilo je doba društvenih mreža, i iz tog razloga mi organiziramo Tvitomaniju kako bismo prikazali koje su mogućnosti poslovanja uz pomoć Interneta", istaknula je PR menadžerica konferencije Mina Smiljanić. Program Tvitomanije je osmišljen tako da obuhvati sve segmente života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju - kulturu, medije, politiku, fotografiju, komunikaciju i život uopće.

Osobe iz javnog života, predstavnici malih i velikih tvrtki te stručnjaci za komunikaciju tom će prigodom razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama i na koje sve načine Twitter, Facebook,YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći kvalitetnom pozicioniranju u sve široj Internet zajednici, poručuju organizatori.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram