Zatvori
Poslovni Puls
19/02/2013

Slovenski "Skype ubojica" Vox.io izgubio suosnivača i izvršnog direktora

Najpoznatiji regionalni telekomunikacijski startup, o kojem ste ponekad imali priliku čitati i na ovim stranicama, nenadano je ostao bez suosnivača i izvršnog direktora...

Suosnivač i izvršni direktor Tomaž Štolfa na svom je osobnom blogu objavio kako je napustio mjesto direktora slovenskog telekomunikacijskog startupa Vox.io.

Podsjećamo, Vox.io, koji u mnogočemu podsjeća na mega-popularni Skype, svojim korisnicima dopušta stvaranje jednokratnih internetskih linkova koji se jednostavno mogu proslijediti drugim osobama i razgovor je moguće odmah započeti bez instaliranja dodatnog softvera.

I dok mnogi smatraju kako je Vox.io vjerojatno najpotentniji startup u našoj regiji, dio (možda) uspješne priče više neće biti suosnivač Štolfa.

"Nakon dvije nevjerojatne godine sa sjajnim timom, vjerujem kako će vox.io imati koristi od promjene u vodstvu. Siguran sam kako će vox.io biti sjajan i novom timu želim sve najbolje", napisao je Štolfa na svom blogu ne ponudivši više detalja o razlozima neočekivane ostavke.

Vox.io servis za VOIP razgovore ima više od milijun korisnika.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram