Zatvori
Poslovni Puls
21/12/2012

HT širi dostupnost brze 4G mreže izvan velikih gradova

Hrvatski Telekom započeo je s implementacijom svoje 4G mrežu temeljene na LTE tehnologiji na frekvenciji od 800 MHz, frekvencijskom spektru poznatom kao pojas „digitalne dividende“...

Ovom investicijom, odnosno uključivanjem napredne mreže četvrte generacije u ovome spektru, HT omogućuje svojim korisnicima u ruralnim i slabo naseljenim područjima jednaku kvalitetu surfanja i mnogostruko veće brzine prijenosa podataka, sumjerljive onima koje je već ponudio u velikim gradovima, poručuju iz HT-a.

Prve lokacije puštene su u rad na širem području Ozlja, Koprivnice, Drenovaca, Petrinje, Otočca i Josipdola čiji stanovnici sada imaju pristup najnaprednijem i najbržem mobilnom internetu četvrte generacije.

"S obzirom na rast korištenja mobilnog interneta kao i sve zahtjevnije potrebe korisnika za većim brzinama prijenosa podataka, nove tehnologije poput LTE-a preduvjet su buduće umreženosti, a time i gospodarskog napretka. Iz toga razloga, dostupnost brzog interneta strateška je smjernica Hrvatskog Telekoma koji svakodnevno povećava dostupnost brzih 3G i 4G mreža, te nudi najveću dostupnost obje mreže u Hrvatskoj", stoji u priopćenju iz HT-a.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram