Zatvori
Poslovni Puls
15/11/2012

Ivo Josipović: Internet je sjajna stvar, ali postoji i tamna strana tog medija

Hrvatsko društvo jest informatizirano, sve nove tehnologije su već tu, ali razina opće informacijske pismenosti još nije dovoljna te treba sve učiniti da se to unaprijedi, istaknuo je danas hrvatski predsjednik Ivo Josipović otvarajući na Zagrebačkom velesajmu Sajam informacijskih tehnologija INFO...

Sajam INFO održava se od 15. do 17. studenog, usporedo sa sajmovima Interliber te Sajmom glazbe i multimedije, a na kojima je ukupno više od 460 izlagača.

Sajam INFO po prvi put ove godine sa ZV-om suorganizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet, uz koju izlaže još više od 20 tvrtki kao i 15-ak nezavisnih proizvođača softvera.

Ističući da su sajam INFO, kao i povećanje informacijske pismenosti važni za hrvatsko društvo, predsjednik Josipović je naglasio da sve to otvara nove mogućnosti ne samo za bolje komunikacije nego i za biznis te sve ostale društvene segmente.

Dostignuća interneta ocijenio je velikim, ali i upozorio da postoji i tamna strana tog sjajnog medija čije korištenje ovisi o ljudima, prenosi Slobodna Dalmacija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram