Zatvori
Poslovni Puls
15/11/2012

24sata.hr je najposjećeniji hrvatski news internet portal

Prema istraživanju gemiusAudience za listopad 24sata.hr je zauzeo čelnu poziciju po posjećenosti hrvatskih web stranica...

Nakon nekoliko mjeseci konstantnog porasta broja stvarnih korisnika, portal najtraženijih hrvatskih dnevnih novina 24sata u listopadu je postigao novi rekord. Čak 926.565 korisnika posjetilo je ovu  stranicu čime je ona svrstana na vodeću poziciju u hrvatskom digitalnom prostoru, ostavivši iza sebe index.hr, net.hr i tportal.hr.

"Ovaj je rezultat potvrda višegodišnjeg rada i truda cijele redakcije. Svakodnevno našim čitateljima nudimo najviše informacija i zanimljivog sadržaja na hrvatskom webu. Čitatelji su to prepoznali i nagradili nas svojom vjernošću – na čemu im od srca zahvaljujemo", izjavio je Hrvoje Dorešić, izvršni urednik 24sata.hr.

Iz 24sata su se pohvaliti kako su tijekom ove godine pokrenuli niz zanimljivih i inovativnih projekata koji su našli svoju publiku.

"Novi sadržaj kreiramo slušajući želje čitatelja, što je ključ našeg uspjeha. Svakodnevno  pratimo njihove reakcije, komuniciramo s njima kroz Facebook i Twitter i na taj način se trudimo objaviti vijesti, zanimljivosti, savjete i alate koji su u skladu s njihovim interesima", naglašava Matejka Paladin, voditeljica marketinga digitalnih izdanja Styrije.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram