Zatvori
Poslovni Puls
18/10/2012

Ivan Brezak Brkan postao "scout" za bugarski venture capital fond

Urednik i osnivač popularnog startup bloga Netokracija angažiran je od strane bugarskog fonda rizičnog kapitala Eleven...

Netokracijin Ivan Brezak Brkan postao je "scout"  odnosno "čovjek na terenu" za bugarski venture fond i akcelerator Eleven. Bugarski Eleven fond je “težak” 12 milijuna eura za startupe u najranijoj fazi razvoja, razvijen u suradnji s britanskim fondom Springboard te američkim Google Venturesom.

Brezak Brkan će za Eleven tražiti talentirane hrvatske startup timove kojima bi Eleven bio idealan fond za daljnji razvoj, pri čemu svaki startup za tri mjeseca može osigurati 50 tisuća eura u 2 puta po 3 mjeseca akceleracije.

"Eleven je jedan od dva trenutno ključna akceleratorska fonda u regiji koji mogu regionalnim startupima ponuditi ne samo investiciju i akceleraciju u regiji, već i izravnu poveznicu za Silicijskom Dolinom kroz suradnju s američkim Google Venturesom. Imao sam priliku nedavno biti mentor sadašnjim Elevenovim mentorima i uz iskrene inicijalne skepse sam jako pozitivno iznenađen kvalitetnom startupa, ostalih mentora, ali i Sofije kao mjesta gdje startup zaista nešto može razviti u 3 do 6 mjeseci", izjavio je Brezak Brkan za Netokraciju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram