Zatvori
Poslovni Puls
16/10/2012

Iz cijelog svijeta pristižu upiti za inovativni hrvatski električni bicikl

Električni bicikl Bioplanet Bike nominiran je za nagradu za kreativnost i inovativnost, koja se već jubilarnih pet godina dodjeljuje od strane Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK)...

Električni bicikl Bioplanet Bike, zbog svog jedinstvenog dizajna i prepoznate važnosti za očuvanje okoliša nominiran je između velikog broja prijavljenih projekata za jednog od tri natjecatelja u kategoriji “Kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod”.

Dizajn BIKE-a jednostavno privlači pažnju prolaznika i drugih sudionika u prometu. Jedini je to bicikl na tržištu koji ima mogućnost rasta okvira i prilagodbe korisniku. Izmjenom modula sjedala otvara se mogućnost prilagodbe korisniku od srednjoškolske pa sve do umirovljeničke dobi.

- Bioplanet Bike: Hrvatski električni bicikl u pohodu na svjetsko tržište!

"U samo nekolikodana po objavi početka prodaje Bioplanet Bike-a dobili smo pohvale i upite iz cijelog svijeta za naš proizvod. Dizajn električnog bicikla je odlično prihvaćen diljem svijeta bez obzira što smo objavu napravili samo za domaće tržište i na hrvatskom jeziku. Bike-om smo probudili interes kupaca od Kanade do Australije, a gdje bi izdvojili poseban upiti za australske baze na Antarktiku", izjavila je Sandra Mikulić, direktorica tvrtke Bioplanet koja proizvodi ovaj inovativni električni bicikl.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram