Zatvori
Poslovni Puls
16/10/2012

Jedan od najvažnijih Googleovih direktora prebjegao u konkurentski Yahoo

Američki tehnološki div Yahoo objavio je u utorak da je konkurentu Googleu preoteo još jednog važnog čelnika, imenujući Henriquea de Castra direktorom operacija...

De Castro će izravno odgovarati izvršnoj direktorici Marissi Mayer, koja je u srpnju došla u Yahoo! također iz Googlea kako bi mu pomogla da izmijeni poslovanje nabolje.

"Henrique je nevjerojatno vješt i strog poslovni čelnik i osobno sam oduševljena što se pridružio jakom vodstvu Yahoo!-ova tima. Njegovo operativno iskustvo u internetskom oglašavanju i njegov dokazani uspjeh u strukturiranju i smanjivanju međunarodnih kompanija čine ga savršenim odabirom za Yahoo! u kontekstu našeg usmjeravanja poslovanja u novu fazu rasta", kazala je Mayer.

De Castro je u priopćenju naveo da Yahoo! ima potencijala da iskoristi "izvanredno iskustvo s korisnicima i ogroman doseg kako bi donio ogromnu vrijednost korisnicima, oglašivačima i partnerima".

"Sadašnji je trenutak ključan u Yahoo!-ovoj povijesti i čvrsto vjerujem u priliku za budućnost. Jedva čekam da se pridružim Marissi i timu", rekao je, prenosi HRT.

De Castro je bio potpredsjednik Googleove Partner Business Solutions grupe, odgovoran za oglašivačke platforme i usluge namijenjene Googleovim izdavačkim i trgovinskim partnerima.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram