Zatvori
Poslovni Puls
25/09/2012

Niste se družili s nama na ovogodišnjoj Combis konferenciji? Evo što ste propustili...

Ovogodišnja, šesta po redu Combis konferencija, koja se odvijala od 13. do 14. rujna u Opatiji najbolja je od svih do sada održanih. Mišljenje je to sudionika ovog tradicionalnog regionalnog okupljanja ICT stručnjaka u organizaciji sistem integratora Combisa, kojih se ove godine pod krovnom temom „Vizija. Budućnost. Tehnologija.“okupilo više od 300...

"Naravno da smo itekako zadovoljni rezultatima, posebice stoga što je ove godine rekordan broj sudionika pristupio ispunjavanju upitnika o zadovoljstvu. Kada vidite da je 98 posto sudionika izrazilo želju da posjeti i iduću Combis konferenciju, to je uistinu najbolja nagrada za sav trud i napor koji iziskuje organizacija jednog ovakvog događanja. Ono što nas je dodatno razveselilo jest i visoka posjećenost predavanja te sjajne ocjene koje su sudionici dodijelili predavačima Combis konferencije", izjavila je direktorica Combis konferencije Renée Saboti Slovenc.

"Cloud tehnologija bila je snažno zastupljena u sadržaju ovogodišnje konferencije iz nekoliko razloga. Naime, osim što je riječ o danas definitivno jednoj od najbrže rastućih tehnologija za koju se odlučuje sve veći broj korisnika, Combis ima značajna iskustva u ovom području koja smo svakako željeli podijeliti sa svojim korisnicima. U svakom slučaju, područje Clouda danas je vrlo zanimljivo jer zadovoljava sve uvjete modernog poslovanja, pri čemu i one najvažnije, brzinu i dostupnost, uz osiguranu visoku razinu sigurnosnih standarda", izjavio je Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije.

Tijekom dva konferencijska dana održano je ukupno 26 predavanja, od čega i plenarno predavanje gdje su čelni ljudi vodećih regionalnih i svjetskih ICT tvrtki dali svoje viđenje tehnološke budućnosti, iz vlastite domene poslovanja. Combis konferencija zatvorena je donacijom informatičke opreme Srednjoj školi - Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb za djecu s poteškoćama u razvoju.

PoslovniPuls bio je jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnje Combis konferencije u Opatiji.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram