Zatvori
Jasmin Hadzic
22/09/2012

Hrvatski startup Mediatoolkit odlazi u New York na predstavljanje ulagačima i medijima!

Još jedan hrvatski startup dobio je sjajnu priliku da se probije na globalnu scenu...

Projekt zagrebačkog iStudija, Mediatoolkit pobjednik je ovogodišnjeg WebUp startup natjecanja koje se održalo u okviru WebFest.me tehnološke konferencije u Budvi.

Riječ je servisu koji korisnicima omogućuje praćenje (i analizu) popularnosti sadržaja na Facebooku. Alat je prije svega namijenjen medijima te digitalnim marketinškim agencijama koje žele pratiti kako se njihov sadržaj širi Facebookom i Twitterom (još uvijek nije dostupno, ali bit će uskoro).

Kao pobjednik gore spomenutog WebUp natjecanja u Budvi - Mediatoolkit je dobio priliku predstaviti se pred ulagačima i medijima na velikoj TechCrunch Disrupt konferenciji koja će se iduće godine održati u New Yorku - u samom srcu američke medijske industrije na koju Mediatoolkit cilja.

Dečkima i curama iz iStudija i Mediatoolkita možemo samo poželjeti puno sreće u daljnjem razvoju i prezentaciji projekta u New Yorku...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram