Zatvori
Poslovni Puls
21/09/2012

Facebook trgovcima počinje naplaćivati objavu ponuda (Offers)

Naplaćivanje posebnih ponuda Facebookov je odgovor na neprestanu kritike s Wall Streeta...

Hoće li ovo postati značajni kanal prihoda za Facebook? Nismo pretjerano uvjereni...

Facebook je, naime, objavio kako uskoro planira početi naplaćivati objavu ponuda (Offers) koje vlasnici fan stranica mogu kreirati za svoju Facebook publiku i koje se zatim pojavljuju u korisničkim "Newsfeedovima". Facebook Offers predstavljen je još u travnju ove godine, a čini se kako su brojni trgovci zadovoljni uslugom što je Facebook prepoznao kao potencijalnu priliku za dodatnu monetizaciju.

Uz naplatu objave specijalne ponude (koja će se plaćati najmanje 5 dolara) - vlasnici fan stranica dobili su nove napredne mogućnosti za Offers uslugu, pa je tako sada moguće fanovima poslati i bar kod.

Kako piše Mashable, ovo je Facebookov drugi pokušaj ulaska u tržište ponuda s popustima. Facebookov Groupon "ubojica" Facebook Deals zatvoren je prošli mjesec nakon što je postalo jasno da će vrlo teško konkurirati već etabliranim igračima na tržištu dnevnih ponuda s popustima.

Hoće li Facebook Offers imati više sreće? Vidjet ćemo...

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram