Zatvori
Jasmin Hadzic
17/09/2012

Otac Spidermana i X-Mena baca se u proizvodnju mobilnih video igara

Otac "Spidermana", "X-Mena" i drugih legendarnih Marvelovih stripovskih junaka, odlučio se baciti u proizvodnju mobilnih video igara...

Dok drugi 90-godišnjaci muku muče s dizanjem iz kreveta, radoholičar Stan Lee proizvodi nove superjunake, ali ovaj put ne za strip ili film, već za Appleovu iOS mobilnu platformu. Kako javljaju američki mediji, Leeova kompanija Pow Entertainment proizvela je mobilnu video igru "Verticus" s originalnim likovima (superjunacima) koje je dizajnirao i osmislio sam Lee i to ekskluzivno za potrebe ove igre.

- Popularna besplatna mobilna igra od oglašavanja mjesečno zarađuje 400.000 dolara

"Stvaranje Verticusa za mene je bio novi način povezivanja s mojim fanovima i dopiranje do nove grupe ljudi koji koriste mobilne uređaje", komentirao je Lee.

Iako vijest o Lee-ovom ulasku u produkciju mobilnih igara može zazvučati čudno - s obzirom da su mobilne igre puno profitabilnije od računalnih i konzolaški - pretjeranom čuđenju ovdje jednostavno nema mjesta.

Evo trailera za Lee-jevu prvu originalnu video igru:

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram