Zatvori
Poslovni Puls
07/08/2012

Dok nam gospodarstva pucaju po šavovima, najveći problem na Twitteru su...prometni znakovi

Dok se Hrvatskoj na jesen prognozira potpuni gospodarski krah, a Srbija gubi kreditni rejting i nalazi se na rubu bankrota - jedan srbijanski Twitteraš vidi problem u...nedostatku prometnih znakova...

Naime, poznati srbijanski internet poduzetnik i direktor "Centra za razvoj interneta" Zoran Torbica na društvenoj mreži Twitter pokrenuo je inicijativu za vraćanje putokaza prema Beogradu na hrvatskim cestama.

Torbica je, naime, primijetio da od Zagreba do granice sa Srbijom nema gotovo nijednog  putokaza za Beograd, a najbliži se nalazi oko 40 kilometara od granice sa Srbijom. Predložio je prijateljima da fotografiraju sve putokaze u Srbiji koji pokazuju put za Hrvatsku kako bi Hrvatsku upozorio na nepravdu.

Kontaktirao je i Vladu Republike Hrvatske, koja također ima profil na Twiteru. Torbica kaže da su mu poručili kako to nije njihova odgovornost, no vjeruje da će ostvariti svoj cilj. "Ovo nije akcija razdvajanja, nego spajanja, koju su podržali i hrvatski tviteraši", poručio je Torbica, prenosi HRT.

I kako to uvijek biva - rasprava na Twitteru je krenula žestoko, dok su neki upozorili kako trenutno obje države imaju puno većih i važnijih problema od prometnih znakova, odnosno nepostojanja istih.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram