Zatvori
Jasmin Hadzic
29/06/2012

Microsoft pokreće vlastiti glazbeni online streaming servis Xbox Music

Div iz Redmonda navodno užurbano radi na vlastitom glazbenom servisu koji će konkurirati megapopularnom iTunesu i streaming senzaciji Spotify...

Microsoft radi na glazbenom servisu na Xbox platformi koji će omogućiti (neograničeno?) konzumiranje glazbe putem streaming i spremanje glazbene kolekcije "u oblak", doznaje Bloomberg koji piše kako Microsoft trenutno pregovara s velikim diskografskim kućama, a lansiranje servisa navodno je planirano za kraj ove godine.

Servis će nositi ime Xbox Music, kao što je Microsoft već objavio na E3 konferenciji, no do sada nisu bili poznati detalji.

Prema pisanju Bloomberga, Xbox Music podsjećat će na Spotify, popularni glazbeni streaming servis koji svojim korisnicima omogućuje preslušavanje bogatog kataloga pjesama uz plaćanje mjesečne pretplate. Microsoft također planira i "digitalni ormarić" u koji će se moći spremati glazbena kolekcija i zatim preslušavati putem bilo kojeg uređaja koji radi na Windows 8 operativnom sustavu uključujući i Windows Phone mobilne uređaje.

Zvuči dobro...

Foto: pinoytechnologies.com

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram