Zatvori
Poslovni Puls
13/06/2012

Internet servis za naručivanje hrane Restorani24x7 postao FoodSpots i "prešao" na Index.hr

Jedan od prvih domaćih servisa za online naručivanje hrane doživio je veliki rebranding...

Restorani24x7.hr od sada se zove FoodSpots i "stanuje" kod Index.hr-a.

Objavili su to pokretači jednog od prvih hrvatskih online servisa za naručivanje hrane. Da li je riječ o Indexovoj (prvoj?) akviziciji ili poslovnoj suradnji, u trenutku pisanja ovog teksta još uvijek nismo uspjeli doznati.

"U startu, ideja je bila  naviknuti vas da se u potrazi za klopom obratite nama. Baš to, svaki puta kada ogladnite a ne samo pred Valentinovo ili neku drugu posebnu prigodu za koju ćete tražiti neko fino mjesto. Uostalom takvih portala ima dosta.Veći izazov bio nam je napraviti portal na kojem ćete moći pronaći sva ona Internetu nepoznata mjesta gdje se u prolazu može pronaći  doručak, integralna pizza, dobar roštilj, čušpajz, wi-fi, tko dostavlja u blizini ureda, novootvorene restorane…  biti od neke koristi. Kada ste to zbilja počeli koristiti logičan korak bio je ponuditi i online naručivanje. Krenulo je polako, dosta ste se opirali i uporno nazivali (čak smo dolazili u napast maknuti te proklete brojeve telefona) no s vremenom ste i to nekako prihvatili. Lista online dostava prilično je narasla. Neko vrijeme pratili smo odnos učitavanja pojedinih stranice i broja narudžbi pa zaključili – ipak je vrijeme za redizajn. Ako smo se već primili tog posla šteta je bilo ne napraviti nešto više. Tako vam u novom izdanju predstavljamo i rezervacije, liste omiljenih restorana, ocjenjivanje restorana...", stoji u objavi na službenom blogu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram