Zatvori
Poslovni Puls
08/06/2012

Idući tjedan europski startup inkubator SeedCamp vraća se u Zagreb!

POVEZANE OBJAVE:

Najpoznatiji europski tehnološki akcelerator SeedCamp po drugi put će održati lokalizirani događaj u Zagrebu...

Ako razvijate vlastiti web, mobilni ili neki drugi tehnološki projekt - ovo ne smijete propustiti...

Naime, u utorak 12. lipnja u Zagrebu će se održati SeedCamp Zagreb 2012 - događaj koji ukuplja ambiciozne startup timove koji će predstaviti svoje projekte pred 80 mentora i ulagača iz Hrvatske, šire regije i svijeta. Najbolji će osvojiti i početno financijsko ulaganje (tzv. seed ulaganje) SeedCampa u zamjenu za manjinski udio u tvrtci. Vjerojatno puno važnije od novčanog ulaganja bit će povratna informacija o proizvodu, kontakti i znanje koje će mentori nesebično podijeliti sa sudionicima.

SeedCamp je već ranije uložio po 20.000 funti u osječki Farmeron i zagrebački GIS Cloud.

Neotkracija piše kako će se na događaju ukazati predstavnici venture capital fondova i velikih IT divova poput Googlea i PayPala.

Na SeedCamp Zagreb predstavit će se 19 projekata, od koji su neki stigli iz poprilično udaljenih krajeva (hosting startup 6Sync s Novog Zelanda na čelu s Hrvatom Mariom Đanićem).

Od domaćih startup projekata u utorak će se predstaviti Anctu (društvena tražilica), Mash.me (Kinect snimanje), Shoe Addicts (mobilna aplikacija za ljubitelje cipela), Videodrome (online print editor Nimbo) i Weddingella (iPad aplikacija za organizaciju vjenčanja).

Popis svih sudionika možete pogledati na službenoj SeedCamp web stranici.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram