Zatvori
Jasmin Hadzic
22/05/2012

Servis za grupnu kupovinu KupiMe.hr osigurao ulaganje vrijedno više od 22 milijuna kuna!

Na današnjoj press konferenciji predstavljeno je ulaganje američko - mađarskog fonda iEurope u hrvatski servis za grupnu kupovinu KupiMe.hr...

Hrvatska startup scena postaje sve aktivnija! Nakon što je Farmeron osigurao ulaganje vrijedno 1,4 milijuna dolara, portal za grupnu kupovinu KupiMe danas je objavio kako je zaprimio financijsku injekciju od 3 milijuna eura za daljnje širenje poslovanja. Ulagač je američno - mađarski investicijski fond iEurope.

Zanimljivo, KupiMe na čelu s direktorom Vanjom Sertićem već je iskoristio dio kapitala za preuzimanje manjih servisa za grupnu kupovinu u Hrvatskoj i Srbiji.

Ostatak će se upotrijebiti za daljnje širenje poslovanja, a doznaje se kako KupiMe ima ozbiljne ambicije za lansiranje svog servisa na drugim tržištima srednje i istočne Europe. KupiMe danas posluje u Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Sloveniji i Mađarskoj.

Servis je pokrenut 2010. godine i drugi je najveći (nakon Kolektive) u Hrvatskoj. Iza KupiMe krije se grupa ulagača na čelu s direktorom Sertićem i Tarikom Filipovićem.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram