Zatvori
Poslovni Puls
18/05/2012

Evo kako možete dobiti besplatno oglašavanje na Google AdWordsu vrijedno 300 kuna!

POVEZANE OBJAVE:

Hosting tvrtka Avalon jučer je podijelila kupone za besplatno  oglašavanje na Googleovom AdWords sustavu vrijedne čak milijun kuna! A evo kako i vi možete dobiti poklon kupon za besplatno oglašavanje...

Zapravo - sve je vrlo jednostavno...

Zahvaljujući suradnji Avalona i Googlea - svi korisnici koji zakupe jedan od Avalonovih hosting paketa (ili domenu) dobivaju i odgovarajući kupon za besplatno AdWords oglašavanje.

S AdWords kuponom već danas možete početi oglašavati vašu stranicu preko Google AdWords sustava oglašavanja u najpopularnijoj svjetskoj tražilici – Google.

Google AdWords dopušta vam da odaberete ključne riječi na koje se želite oglašavati, a vaš oglas će se prikazivati samo kad netko traži pojmove za koje se vi oglašavate. Također, možete primjeniti i tzv. ciljano oglašavanje te odabrati regiju ili grad u kojoj želite da internet korisnici vide vaš oglas prilikom njihove pretrage na tražilici.

S Google AdWordsom imate mogućnost upravljanja budžetom koji želite potrošiti na određenu kampanju tako da sami odredite dnevne limite. Cijeli process je mjerljiv, te u svakom trenutku možete provjeriti rezultate kampanje i plaćate samo kada netko klikne na vaš oglas –  tzv. PPC – plati po kliku sustav, a ne samo za njegov prikaz!

Koristeći besplatni kupon ništa ne možete izgubiti jer korištenje promotivnog iznosa kupona vas ne obvezuje na buduću potrošnju, poručuju iz Avalona.

Što čekate - brzo na Avalon.hr i ugrabite svoj besplatni AdWords kod!

Napomena: PoslovniPuls je zadovoljni Avalonov korisnik

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram