Zatvori
Jasmin Hadzic
03/05/2012

Zvuči nevjerojatno: Arianna Huffington želi od AOL-a otkupiti natrag HuffingtonPost?

Poslovni blog BusinessInsider objavio je dvije glasine koje su jednostavno previše nategnute i nevjerojatne da bi bile istinite...

Prema njihovim (nepotvrđenim) informacijama, Arianna Huffington je zainteresirana da otkupi najčitaniji svjetski blog HuffingtonPost od AOL-a koji ga je preuzeo prošle godine za 315 milijuna dolara. Huffington je o tome navodno već razgovarala s prvim čovjekom AOL-a Timom Armstrongom koji je (ponovno navodno) rekao kako može otkupiti natrag popularni HuffPost, ali ako ima milijardu dolara.

S druge strane, šuška se kako je nekoliko velikih private equity fondova već prišlo Arianni Huffington i ponudilo svoj kapital za ponovno preuzimanje HuffPosta.

Iskreno, sumnjamo da ima previše istine u ovim glasinama...

AOL je svoju medijsku strategiju u potpunosti usredotočio na HuffPost i moralo bi se dogoditi pravo čudo da prodaju svoje najvrijedniju medijsku imovinu. Preuzimanje HuffingtonPosta de facto bi značilo i preuzimanje AOL-a jer bez snažnog središnjeg news portala ta američka online medijska kuća može slobodno zatvoriti svoja vrata.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram