Zatvori
Poslovni Puls
03/05/2012

Šire se izvan mobitela: U Finskoj otvoren Angry Birds zabavni park za djecu!

U Finskoj je otvoren tematski park Särkänniemi koji će biti posebno interesantan ljubiteljima igre Angry Birds. Naime, atrakcije ovog parka su napravljene u duhu popularne video igre...

Tematski park nudi mnogobrojne atrakcije koje su namijenjene za nezaboravnu zabavu djece. Uskoro će u parku posjetitelji moći preuzeti i Angry Birds igru putem bežične tehnologije.

"Otvaranje Angry Birds Landa u Särkänniemi je zaista velika stvar za nas. Tematski park je dizajniran u duhu igre Angry Birds i drago nam je što ćemo ugostiti posjetitelje iz cijelog svijeta koji će doživjeti lijepo iskustvo ovdje. Ovo je park koji svi moraju vidjeti. Lijepo je iskustvo za igrače, ali i za ljude kojima igra još uvijek nije poznata", izjavio je direktor parka Miikka Seppälä.

Posljednja u serijalu igara Angry Birds, "Angry Birds Space" je preuzeta više od 50 milijuna puta u periodu od 35 dana te je postala najprodavanija igra za mobitele svih vremena, javlja HRT. Otkada su prvu video igru iz serijala “Angry Birdse” svijetu podarili prije nešto više od dvije godine, finski razvojni studio Rovio je zabilježio više od 600 milijuna preuzimanja Angry Birds video igara, a razvili su i veliki biznis s prodajom licenciranih proizvoda. Prema nekim procjenama Rovio danas vrijedi nevjerojatnih 9 milijardi dolara!

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram