Zatvori
Poslovni Puls
02/05/2012

Prvi hrvatski električni superautomobil Concept One prodavat će se za 750.000 eura?

Strani automobilski mediji ponovno su se raspisali o prvom hrvatskom superautomobilu koji je nedavno plijenio poglede na sajmu luksuznih proizvoda Top Marques Monaco...

Ovaj put, predmet zanimljivosti je cijena koja će navodno iznositi 750.000 eura kad automobil krene u prodaju. T-Portal je kontaktirao Rimac Automobile koji su obrazložili kako službeno s finalnom cijenom još uvijek nisu izašli u javnost, no kako bi ona trebala biti "tu negdje oko one s kojom se nagađa".

Jedno je ipak sigurno, Rimac planira proizvesti 88 primjeraka najsnažnijeg električnog automobila na svijetu, a početak proizvodnje trebao bi krenuti koncem iduće godine, odnosno početkom 2014.

Dizajn Concept Onea potpisuje Adriano Mudri, dok je interijer koncipirala grupica bivših Pininfarininih djelatnika, a dovršila ekipa iz bugarskog Vilnera.

Novo (15:35)

Mate Rimac je u međuvremenu putem Facebooka demantirao T-Portalov članak i objavio kako informacija o cijeni od 750.000 eura nije točna.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram